Over ons

Over Buter Next Step

Een betere wereld begint met bewustwording en inzicht. Wij zijn ervan overtuigd dat als iedereen over de juiste mindset zou beschikken er minder gedoe is in de wereld. Wil jij het beste uit jezelf halen, jouw persoonlijke en/of zakelijke doelstellingen realiseren of simpelweg  je mentaal beter voelen?

Door te kiezen voor Buter Next Step heb je de eerste, allerbelangrijkste stap al gezet!

Unieke combinatie training en coaching

We ontwikkelden de methodiek Next Step. Een unieke aanpak waarbij training en coaching parallel aan elkaar lopen. Je ontdekt in praktische workshops hoe het menselijk systeem werkt: hoe het onbewuste invloed uitoefent op je gedrag en hoe je met krachtige mentale tools je gedrag positief kunt ombuigen. Tegelijkertijd ga je individueel, samen met je coach, heel gericht aan het werk met jouw leerdoel door elementen uit de training toe te passen. Daarbij houden wij je op koers.

Snel en effectief

Het mooie van Next Step is dat de gecombineerde aanpak relatief snel effect heeft. Na drie weken heb je nieuwe gewoontes ontwikkeld; na 3 maanden een nieuwe lifestyle. Daardoor ben je na de laatste sessie in staat om jezelf scherp te houden. Jouw ontwikkelproces gaat dus na afloop zonder Buter Next Step gewoon door.

Peter Buter

17 jaar lang was hij interimmanager. In elke organisatie met problemen, lag de sleutel tot de oplossing bij de mensen die er werkten en hielp Peter hen zich ook als persoon te ontwikkelen. Een terugkerend thema voor Peter, want zelfontwikkeling staat hoog op zijn agenda, zowel op sportief, fysiek vlak als mentaal. Peter besloot de vijfjarige opleiding Mental Coaching te volgen en ronde deze als master met succes af. Daarna doorliep hij de studie Be√Įnvloedingspsychologie en Neuromarketing. Peter is gedisciplineerd en heeft een rustige uitstraling. Hij is energiek en weet door zijn kennis en ervaring mensen te activeren het beste uit zichzelf te halen.

Kyo Buter

Na zijn studie Maatschappelijke zorg doorliep Kyo de ICM Coaching opleiding. Daarnaast heeft Kyo kennis en ervaring op het gebied van Mental Coaching in combinatie met time-management. Kyo is werkzaam als coach en trainer.

Kyo is sportief, energiek en gedisciplineerd. De combinatie van zijn rustige uitstraling en het feit dat hij goed kan luisteren en zich goed kan inleven maakt dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij hem en open zijn over hun dromen, wensen en problemen. Vanuit dat vertrekpunt activeert en werkt Kyo naar het gewenste resultaat.

Met al zijn kennis en ervaring is het voor Kyo zeker: als je iets graag wilt en je bent bereid ervoor te werken, dan kom je er ook.

Ben jij klaar voor de Next step